Maj 2009

Inbjudan till Mönstringsvägens årliga

Brännbollsturnering

Söndagen den 7 juni

      Alla som vill får vara med, både små och stora… Vi träffas på gräsplanen mellan gård 1 & 5 klockan 11:00. Vi tävlar som vanligt gårdsvis, så ta kontakt med grannarna redan nu och lägg upp er taktik… Har du inget bollsinne eller äger ben som inte vill springa, är du ändå välkommen som publik eller poängräknare… Vi hoppas på bra väder, picknickkorgar och glada miner…

Sommarjobb Vi söker ungdomar, men även vuxna som vill arbeta med Mönstrings-vägens grönområden i sommar. Om du är intresserad ta kontakt med Klas Djerf.

Lite Gnäll Nu är sommaren snart här och man behöver ingen motorvärmare, men det går att köra in i garaget ändå… Säkrare ur tjuvsynpunkt, men också trevligare så det blir några parkeringsplatser kvar till sommarens alla gäster kanske?

Lite Mer Gnäll Rastning av hundar och katter på våra gårdar är inte bara förbjudet utan också synnerligen ohygieniskt och äckligt!

 Prislista

      Lokalen kan hyras för bara 300:-, vuxna(kväll), 100:- barn(dag) Ta kontakt med Göran.

      Släpvagn kan hyras för bara 50:-, nu med skyddsgaller…Ta kontakt med Ilkka.

www.monstringsvagen.se

     Kolla in nya hemsidan! Tycker du att det fattas något? Vi vill gärna ha bilder från Mönstringsvägen, både nya och gamla… Är det något du kan bidra med, kontakta Anders.

Mailadresser kan fås gratis på hemsidan. Kontakta webbmaster Anders innan någon annan knycker din favoritadress.

                                                                                       Det var allt för denna gång…

                                                                                                                           Styrelsen